Kaarsenmagie

Het is ondertussen merkbaar kouder geworden en ’s avonds wordt het sneller donker waardoor de dagen korter lijken. Het najaar heeft duidelijk zijn intrede heeft gedaan. En al duurt het nog enkele weken, binnenkort staan ook de eindejaarsdagen opnieuw voor de deur.

Tijd dus om het binnen extra gezellig te maken. Eerst en vooral voor jezelf. Omdat er niks zo heerlijk is als tot rust komen in je eigen warm en knus huis. En uiteraard ook voor je familie en vrienden die op bezoek komen of die je hebt uitgenodigd om bij jou Kerst en Nieuwjaar te vieren.

Voor al die mooie en heerlijke momenten brengen onze kaarsen de juiste sfeer en gezelligheid. Onze kaarsen zijn beschikbaar in tal van vormen, formaten en kleuren. Voor op de kast, voor op de bijzettafel of de feesttafel. Bij ons vind je ze allemaal.

Kom langs tijdens de week of op onze extra openingsdagen en ontdek de uitzonderlijke magie van kaarsen.

Openingsuren

Reguliere openingsuren:
van maandag tot en met vrijdag,
van 9 tot 12u en van 13 tot 18u.

Locatie

Onze fabriekswinkel bevindt zich op amper 850m of 10 minuten stappen van het Sint-Pietersstation waar je ruime keuze hebt uit bus, tram en trein. Kom je met de wagen dan kan je makkelijk parkeren op ons terrein of in de straat.

Adres: Patijntjestraat 161, 9000 Gent

Kom langs en haal jouw geschenk op

  • Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang meteen jouw bon. Print hem, vul hem volledig in en ruil hem voor jouw geschenk in onze fabriekswinkel. Je kan de bon meteen downloaden nadat je het formulier hebt ingevuld en we bezorgen je hem ook via e-mail.

 

Beveiligingsvraag